Despre noi

Singurul producător român de policarbonat!

Noi suntem Carboplak – singurul producător de policarbonat din România!

Cu o experiență de peste 14 ani, producem plăci de policarbonat într-o gamă vastă de culori, grosimi, la dimensiuni standard și speciale, la cele mai înalte standarde și întotdeauna cu garanția calității!  

Plăcile de policarbonat Carboplak sunt realizate 100% în România, în fabrica noastră situată în apropiere de București. Deținem propria linie de producție, ceea ce ne permite să garantăm disponibilitatea permanentă a stocurilor.  

Inovația este modul principal prin care creștem. Abordăm proiectele și experiențele oferind soluții noi care să răspundă cel mai bine intereselor clienților, echipei și societății în general.

Recomandările, soluțiile și promisiunile noastre sunt 100% de încredere și responsabile.

În timpuri bune sau mai puține bune, loialitatea rămâne o chestiune de onoare pentru noi!

La Carboplak vei gasi doar:

01 Angajament clar fata de implinirea nevoilor dumneavoastra.

02 Un parteneriat de incredere pe tot parcursul nevoilor dumneavoastra

03 Profesionalism si indrumare in fiecare etapa

 

04 Calitate garantata din punctul 0 si pana la incheierea lucrari.

Suntem producători români, întotdeauna atenți la nevoile pieții din România!

Scurt istoric al companiei

Carboplak s-a înființat în anul 2008, prin divizarea activității unei companii de mase plastice. Deoarece ne dorim să fim cei mai buni, utilizăm cea mai modernă tehnologie, aliniată la standarde europene pentru a produce, la calitate superioară, produse din  policarbonat.  

Astfel, la Carboplak oferim permanent cele mai bune produse, atât clienților din România, cât și colaboratorilor din spațiul internațional. Acestea sunt testate constant atât în laboratorul nostru, cât și în unități externe.  

Din 2016 ne-am alăturat celui mai mare grup de distribuire a materiilor prime pentru  industria maselor plastice, HROMATKA GROUP MANAGEMENT AG – grup internațional  ce are în portofoliu companii din 23 de țări și expertiză tehnică la cel mai înalt nivel. 

Activitatea Carboplak în prezent

Prin experiența acumulată până acum și prin continua dezvoltare a resurselor companiei, atât în ceea ce privește capitalul uman, cât și a tehnologiei cu care lucrăm, în prezent ne  mândrim cu o echipă de 35 de profesioniști specializați în producția de policarbonat și  oferirea de consultanță și servicii, la standarde internaționale.  

Portofoliul Carboplak numără colaboratori din Slovacia, Cehia, Slovenia, Bulgaria, Serbia, Austria, iar echipa noastră de vânzări este pregătită să ofere sfaturi și consultanță pentru întreaga gama de produse și soluții din sfera policarbonatului.

Atât în prezent, cât și viitor vom continua investițiile de dezvoltare ale capacității de producție, vom extinde portofoliul de produse și vom oferi întotdeauna produse din policarbonat de cea mai bună calitate și soluții complete pentru toți partenerii noștri.  

Din 2021, producem în noua noastră locație aflată în Ștefăneștii de Jos, lângă București.  

Contactează-ne prin formularul de contact, pe e-mail sau la telefon. Carboplak te ajută să afli totul ce ai nevoie să știi despre policarbonat!  

Certificări și atestate

Deținem Certificarea Sistemului de Management al Calității conform SR EN ISO 9001:  2015, iar produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu SR EN 16153:2013 +  A1:2015, pentru plăci multi-perete plane, transparente de policarbonat (PC), pentru utilizări la interior și exterior în acoperișuri, pereți și plafoane. 

Valorile companiei nostre sunt:

Echipă cu competențe validate în diverse domenii

Experiența apreciată de partenerii noștri

Flexibilitate în realizarea produselor

Promptitudine în deservirea clienților

Profesionalism în abordarea proiectelor noi

Posibilitatea de stocare la comanda clientului