Policarbonat prezentare

Plăcile din policarbonat sunt plăci plane, celulare, cu 2 sau 3 pereți protejate la UV pe o față, și cu 7 pereți, cu protecție UV pe ambele fețe, obținute prin procedeul de extrudare. Dimensiunile standard sunt 2100 x 6000 mm sau orice dimensiune la comandă, la grosimi cuprinse între 4 și 20 mm. Plăcile sunt disponibile într-o gamă variată de culori, de la transparent, opal, bronz, albastru, roșu, verde.

La comandă, pentru proiecte speciale, Carboplak poate furniza plăci și la dimensiuni nonstandard, direct de pe linia de producție oferind partenerilor noștri un avantaj competitiv prin eliminarea pierderilor la montaj.

Plăcile CARBOPLAK sunt produse în conformitate cu standardul european SR EN 16153:2013, într-un Sistem de Management al Calității implementat și certificat de SC QUALITAS SA, nr. Certificat QC/1069, valabil până la 23.04.2021 și beneficiază de consultanță specializată, prețuri de producător și livrare rapidă din partea CARBOPLAK SRL.

SC. CARBOPLAK SRL garantează pentru o perioadă de până la 10 ani de la data vânzării ca plăcile CARBOPLAK sunt protejate de efectele nocive ale razelor UV și nu vor suferi schimbări semnificative ale indicelui de îngălbenire sau ale proprietăților mecanice.