Terasele din policarbonat contribuie la expunerea mai mare la lumina naturală.

Terasele din policarbonat contribuie la expunerea mai mare la lumina naturală. 5 motive pentru care sa alegi plăcile de policarbonat pentru terasa ta

Unul dintre principalele avantaje ale policarbonatului este faptul că acest material permite pătrunderea luminii naturale în interior, de aceea este o bună alegere pentru amenajarea unei terase. Mai mult decât atât, plăcile din policarbonat Carboplak blochează razele ultraviolete, astfel că terasa ta va fi spațiul ideal pentru relaxare. Plăcile din policarbonat pentru terase sunt deosebit de rezistente la factorii climatici (zăpadă, ploaie, vânt, grindină) și au o durată de viață foarte mare (10-20 de ani). Află mai departe toate motivele pentru care ar trebui să alegi un acoperiș din policarbonat pentru terasa ta!

De ce să îți amenajezi o terasă din policarbonat

Cu toții visăm la un loc în care să ne putem bucura de liniște și lumina soarelui, iar o terasă este spațiul potrivit pentru a atinge acest obiectiv. Iată motivele pentru care este recomandat să alegi plăci policarbonat pentru acoperirea terasei:

1.    Sunt rezistente la impact

Policarbonatul este similar plasticului, ceea ce îl face un material deosebit de rezistent la impact (grindină, vânt, zăpadă). Spre deosebire de acoperișurile din sticlă, plăcile policarbonat rezistă chiar și la impactul crengilor copacilor, de exemplu.

2.    Sunt flexibile

Un alt avantaj al policarbonatului constă în flexibilitatea acestui material. El poate fi modelat în orice formă, în funcție de specificațiile proiectului de amenajare.

3.    Izolează fonic

Dacă vrei să te bucuri de liniște, o terasă acoperită cu policarbonat este alegerea potrivită, deoarece acest material blochează zgomotele din exterior.

  • Permit pătrunderea luminii naturale, dar blochează razele ultraviolete

Într-o terasă din policarbonat vei putea beneficia de lumină naturală, deoarece plăcile policarbonat sunt transparente. Totodată, o altă calitate a policarbonatului este capacitatea acestuia de a bloca razele UV, foarte agresive cu pielea.

  • Sunt rezistente la factorii climatici

Plăcile din policarbonat pentru terase sunt deosebit de rezistente la intemperii – zăpadă, grindină, vânt și ploaie, de aceea reprezintă o investiție durabilă. Un acoperiș din policarbonat poate rezista chiar și 20 de ani înainte să fie nevoie să îl înlocuiești.

Avantajele plăcilor din policarbonat Carboplak

Carboplak este singurul producător român de policarbonat. Plăcile policarbonat Carboplak sunt realizate în România, iar faptul că deținem propria linie de producție asigură disponibilitatea permanentă a stocurilor. Calitatea este un standard de la care nu abatem – deținem Certificarea Sistemului de Management al Calității conform SR EN ISO 9001: 2015.

Iată ce tipuri de plăci policarbonat Carboplak sunt disponibile:

  • Plăci policarbonat celulare, cu 2 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm, grosimi cuprinse între 4 și 10 mm, transparente sau în diferite culori.
  • Plăci policarbonat celulare, cu 3 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi de 16 și 20 mm, disponibile în culori și modele variate.
  • Plăci policarbonat celulare, cu 4 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi cuprinse între 4 și 10 mm. Sunt transparente sau pot fi fabricate în diferite culori – negru, bronz, albastru, roșu sau verde.
  • Plăci policarbonat celulare, cu 7 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi cuprinse intre 4 si 20 mm, transparente sau colorate.
  • Plăci policarbonat celular cu fibră de sticlă, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi cuprinse între 4 și 10 mm, disponibile în diferite culori și modele.

Toate tipurile de plăci policarbonat au filtru de protecție împotriva razelor ultraviolete, iar dimensiunea acestora poate fi adaptată în funcție de cerințele clienților și de tipul proiectului de amenajare.

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate