Avantajele unei terase închise cu policarbonat pe timpul iernii

Avantajele unei terase închise cu policarbonat pe timpul iernii

Dacă vrei o terasă de care să te bucuri tot timpul anului, atunci plăcile de policarbonat sunt ceea ce ai nevoie pentru amenajarea unui astfel de spațiu. Principalul avantaj este acela că policarbonatul oferă izolare termică, astfel că în sezonul rece vei putea petrece timp pe terasă fără grija factorilor climatici – zăpadă, ploaie, vânt. Plăcile policarbonat pentru terase vin în multiple dimensiuni, culori și grosimi, adaptate proiectului tău de amenajare. Ele sunt fie transparente, fie opace, fie colorate și pot fi tăiate în orice dimensiune. Sunt rezistente și versatile, de aceea sunt utilizate cu succes în numeroase domenii și proiecte de amenajare. Dacă îți dorești o terasă în care să petreci timp și pe timpul iernii, atunci alege plăcile Carboplak, singurul producător român de policarbonat.

Află mai departe care sunt toate avantajele unei terase închise cu policarbonat pe timpul iernii!

Izolare termică

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unei terase închise cu policarbonat constă în faptul că acest material este rezistent la factorii climatici. Policarbonatul poate rezista la temperaturi cuprinse între -40 și +115 grade, astfel că oferă protecție împotriva căldurii pe timp de vară și asigură izolare termică în timpul iernii. Vei avea însă nevoie de un sistem de încălzire a terasei, însă căldura se va menține datorită plăcilor de policarbonat.

Utilizare prelungită

Policarbonatul are o rezistență ridicată, astfel că te vei putea bucura de terasa ta timp de mulți ani. Durata de viață a policarbonatului este cuprinsă între 10 și 20 de ani. Mai mult decât atât, materialul nu se îngălbenește odată cu trecerea timpului, iar dacă este nevoie, plăcile pot fi schimbate foarte ușor.

Luminozitate

Dacă vei alege policarbonat pentru terasă, te vei putea bucura de un spațiu cu multă lumină naturală. Policarbonatul permite pătrunderea luminii, la fel ca și sticla, doar că, în plus, policarbonatul oferă un nivel mai mare de rezistență.

Protecție UV

Razele ultraviolete pot fi un pericol chiar și iarna. Plăcile din policarbonat îți vor oferi protecție UV în momentele petrecute pe terasă.

Izolare fonică

Policarbonatul este recunoscut și pentru capacitatea de a izola fonic. Plăcile din policarbonat de 188 mm, de exemplu, absorb până la 34 de decibeli, astfel că te vei putea bucura de liniște.

Flexibilitate

Dacă decizi să îți amenajezi o terasă închisă cu policarbonat, trebuie să știi că acest material este foarte flexibil și poate fi modelat cu ușurință, respectând specificațiile oricărui proiect de amenajare.

Policarbonatul potrivit pentru terase

Acum că știi toate avantajele unei terase închise cu policarbonat, află ce policarbonat alegi pentru terase!

În funcție de proiectul de amenajare a terasei, este recomandat să alegi între:

  • policarbonat celular 2 pereți, cu grosimea de 8 sau 10 mm
  • policarbonat celular 3 pereți, de 16 sau 20 mm
  • policarbonat celular cu fibră de sticlă, de 8 sau 10 mm

Caută online modele terase acoperite cu policarbonat și conturează-ți proiectul visat! Specialiștii Carboplak îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să alegi tipul de policarbonat potrivit pentru terasa ta.

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate