Idei inovatoare și practice pentru realizarea unor proiecte pentru casă din policarbonat

Idei inovatoare și practice pentru realizarea unor proiecte pentru casă din policarbonat

Probabil ai auzit, până acum, despre policarbonat. Este un material cu ajutorul căruia se pot realiza o mulțime de proiecte de construcții, dar și idei estetice, cu aspect deosebit. Inventat de industria aerospațială, de-a lungul timpului, mulți constructori au văzut în policarbonat răspunsul la multe probleme tehnice, iar, în ultima timp, este ales și pentru proprietățile estetice. Este un material ușor, durabil, iar rezistența deosebită la impact face din policarbonat materialul cu un raport calitate-preț imbatabil.

Citește articolul și descoperă idei practice și estetice, ușor de realizat cu policarbonat, la tine acasă.

Plachează gardul cu policarbonat

Da, costurile pentru un gard realizat din materialele obișnuite poate fi destul de ridicat. În plus, greutatea materialelor cere prezența unei echipe tehnice, iar montarea unui gard din metal, de exemplu, poate fi un proces lung și anevoios.

Cu planul unui gard din policarbonat însă, din start există mai puține provocări tehnice. În plus, faptul că se poate monta cu ușurință poate însemna că proiectul se poate realiza chiar și de tine, cu sfaturile potrivite.

În ultimul timp, foarte mulți oameni aleg policarbonat pentru garduri și au motive întemeiate pentru alegerea lor, printre care:

 • Mult mai ușor de montat
 • Nu necesită finisare
 • Rezistență deosebită la condiții meteo imprevizibile

Dacă luăm în considerare schimbările climatice din ultima perioadă, atunci un gard din policarbonat e potrivit pentru orice zonă geografică. Așadar, în primul rând pentru rezistența la provocările climatice și durabilitate, îți recomandăm să alegi policarbonat pentru gard. Cu siguranță, proiectul se poate realiza mult la repede și la costuri optime.

Acoperiri pentru piscine din policarbonat

Sunt multiple motive pentru care să dorești montarea unui acoperiș din policarbonat pentru piscină. Pe lângă faptul că este măsura de siguranță recomandată tuturor familiilor cu copii, un acoperiș din policarbonat pentru piscină oferă protecția împotriva razelor UV nocive și îți permite să te bucuri de spațiul piscinei și în timpul sezonului rece.

Un acoperiș din policarbonat pentru piscină poate fi realizat la nivelul solului sau ca și construcție deasupra piscinei, soluție ce îți oferă și un nou spațiu interior, pe care îl poți decora, de exemplu, cu plante exotice.

Poți să alegi plăcile de policarbonat dintr-o paletă de culori vibrante și să creezi, simultan, efecte estetice interesante, indiferent că optezi pentru un acoperiș din policarbonat la nivel solului, sau pentru o construcție tip arcadă, peste piscină.

Culorile și modelele plăcilor de policarbonat disponibile la Carboplak, singurul producător român de policarbonat, sunt următoarele:

 • opal
 • negru
 • bronz
 • albastru
 • roșu
 • verde
 • Clar
 • Bronz hg
 • Clar hg

De asemenea, vei găsi plăci de policarbonat cu inserții de fibră de sticlă și plăci transparente. Dacă vrei să realizezi un proiect mai special, iar în acest moment nu găsești în oferta noastră tipul de placă de policarbonat de care ai nevoie, reține că se poate realiza o comandă specială pentru tine, care să răspundă întocmai specificațiilor proiectului. Poți să afli mai multe detalii despre policarbonat de la echipa Carboplak, prin mesaj la office@carboplak.ro

Sera din policarbonat

Perioada pandemiei a însemnat și descoperirea unor noi pasiuni sau timpul necesar pentru realizarea planurilor amânate. Cu bucurie am descoperit o creștere semnificativă a proiectelor precum sere rezidențiale. De la sediul Carboplak, în perioada pandemiei, dar și după, au fost expediate plăci de policarbonat atât pentru sere rezidențiale de mici dimensiuni, cât și pentru sere rezidențiale medii și sere industriale. Ne bucurăm de fiecare dată când materialele noastre transformă visele în realitate. Dacă și tu dorești să îți creezi, în sfârșit, propria ta seră. la care visezi  poate de mult timp, acum este timpul potrivit. Descoperă ofertele Carboplak și sfaturile echipei pentru sera ta rezidențială.

Pereți și tavan în interior. Acoperiș pentru terasa cu policarbonat în exterior

Locuiești la casă sau la bloc? Această idee se potrivește pentru ambele situații și poate fi folosită indiferent de câți metri pătrați ai la dispoziție. Ba chiar, va amplifica potențialul spațiului interior al casei tale.

Te-ai gândit vreodată că ai putea să înlocuiești un perete sau o parte din tavan cu plăci din policarbonat? Soluția va permite accesul luminii naturale, te vei putea bucura de mai multă lumină în timpul iernii, iar dacă vrei să folosești policarbonat pentru terasă, spațiul poate fi utilizat mai mult, și în timpul sezonului rece. Substanța cu care sunt tratate plăcile de policarbonat va filtra razele nocive UV, iar vara plăcile acționează ca o umbrelă protectoare. Întreaga lume privește acum spre modalități noi prin care se pot transforma spațiile în care locuim în zone utile, comode, estetice, dar mai ales folosind resurse naturale. Ia în considerare plăcile de policarbonat atunci când îți propui să realizezi un proiect de construcții mai amplu sau când vrei să faci câteva schimbări utile și necesare în interiorul casei tale. Bazează-te pe experiența și ajutorul echipei Carboplak chiar din primul moment al proiectului tău.

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate