Policarbonatul oferă o mulțime de avantaje pentru proiectele de design interior

Policarbonatul oferă o mulțime de avantaje pentru proiectele de design interior

Vrei ca locuința ta să aibă un farmec deosebit, mai departe de piesele de mobilier pe care le-ai ales și de accesoriile strânse de-a lungul timpului? Sau poate că a trecut ceva vreme de când ți-ai amenajat căminul și simți să faci câteva schimbări? Îți propunem o soluție simplă, necostisitoare și la îndemână prin care să-ți transformi casa și să-ți pui în practică ideile de design interior: plăcile de policarbonat.

Înainte de toate, să-ți spunem ce este policarbonatul. Vorbim de un material rezistent, durabil, ușor de transportat, de montat și de manevrat. Unul dintre marile sale avantaje este că filtrează și distribuie în mod uniform lumina, astfel că poți utiliza cu succes policarbonatul în designul interior al spațiului tău. De asemenea, găsești și plăci de policarbonat colorate, care te pot ajuta să-ți creezi propriile concepte stilistice: să adaugi o pată de culoare în living printr-un perete îmbrăcat în policarbonat sau să construiești câteva polițe în forme extravagante pe holul de la intrare. Îți dorești un stil modern pentru casa ta? Acest material oferă o mulțime de avantaje pentru proiectele de design interior.

Avantaje în folosirea policarbonatului Carboplak

Dacă îți dorești să-ți transformi locuința și să-i schimbi aspectul fără să depui prea mare efort, îți propunem câteva idei de realizat într-un weekend liber. Ai la îndemână mai multe modele de plăci de policarbonat de la Carboplak care se pot transforma în elemente de design interior. Avantajul lor este că sunt ușor de transportat și manevrat și se decupează simplu pentru a ajunge la formele dorite. De exemplu, ca să obții un spatiu futurist cu policarbonat și să schimbi total aspectul, îmbracă un perete din living cu ajutorul plăcilor. Pentru un efect stilistic inedit, optează pentru o nuanță de bronz. Sau construiește un perete despărțitor, în cazul în care ai o bucătărie open space. Vei separa zona de restul încăperii și în același timp vei oferi un aer modern și elegant. Apelează la plăcile de policarbonat colorat și alege o culoare potrivită casei tale, în ton cu mobila și cu celelalte obiecte de decor.

O altă idee este să încorporezi plăci de policarbonat în obiectele de mobilier. De exemplu, transformă-ți măsuța de cafea în una cu accente stilistice moderne prin simpla suprapunere a unei plăci colorate pe deasupra. Optează pentru nuanțe vii, precum roșu sau galben ori pentru culori clasice, ca negru sau bronz. Și baia ta poate arăta complet schimbată dacă în jurul dușului construiești din policarbonat un paravan.

Există numeroase avantaje pentru folosirea plăcilor de policarbonat la interior, iar noi îți punem la dispoziție o gamă variată de modele, culori, dimensiuni și nu în ultimul rând îți oferim garanția calității:

Gamă variată de culori la plăcile de policarbonat

La Carboplak găsești plăci de policarbonat într-o gamă vastă de culori (negru, bronz, albastru, roșu, verde) pentru a-ți pune în practică ideile de design interior.

Grosimi standard sau dimensiuni speciale, la comandă

Fiecare proiect este diferit și pentru a-l realiza așa cum îți dorești ai nevoie de varietate, precum plăci de policarbonat de diverse grosimi, la dimensiuni standard sau speciale, pe comandă.

Plăcile de policarbonat de la Carboplak oferă garanția calității

Materialele la cele mai înalte standarde vin întotdeauna însoțite de garanția calității. Plăcile de policarbonat Carboplak sunt realizate 100% în România.

La Carboplak găsești întotdeauna stocuri

Dacă te-ai decis să-ți transformi casa, n-ai de ce să mai aștepți în a-ți pune în aplicare ideile. La noi găsești întotdeauna stocuri disponibile. Acum că ai aflat avantajele folosirii plăcilor de policarbonat, fii propriul tău designer de interior și transformă-ți casa într-un mod simplu, eficient și fără costuri mari. Noi te ajutăm cu materiale de cea mai bună calitate!

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate