Cum să-ți transformi casa într-un spațiu futurist, cu policarbonat

Policarbonatul este un material puternic, durabil și rezistent la intemperii, cu o gamă largă de aplicații practice, dar în ultimul timp a devenit foarte popular în design interior sau exterior. Este din ce în ce mai mult utilizat în arhitectură și design, de la fațade placate cu plăci colorate de policarbonat până la pereți despărțitori, care filtrează plăcut lumina naturală și oferă accente de stil.

Dacă vrei să oferi casei un aspect futurist și de ultimă generație, plăcile din policarbonat sunt o opțiune excelentă. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, iar cu ajutorul imaginației poți crea un spațiu unic, care să-ți reflecte stilul personal. În plus, policarbonatul este ușor de curățat și de întreținut, astfel încât plăcile de policarbonat vor arăta întotdeauna ca noi.

Citește articolul în continuare și descoperă idei pentru un spațiu interior futurist, modern și elegant cu ajutorul plăcilor de policarbonat. Vei descoperi idei pentru:

 • amenajări exterioare
 • camera de zi
 • terasă sau balcon
 • alte modalități ingenioase de a folosi plăcile din policarbonat

Design interior cu plăci de policarbonat

 1. Folosește plăci din policarbonat pentru accente de stil: plăcile pot fi folosite pentru a accentua anumite detalii și a adăuga note de personalitate unice. Plăcile de policarbonat sunt disponibile în multe culori și modele: negru, bronz, albastru, roșu, verde. Le poți folosi pentru a crea o pată de culoare în bucătărie sau în baie, sau ca o bordură în jurul dușului.
 • Încorporează policarbonat în mobilier: policarbonatul este un material excelent pentru mobilier, deoarece este puternic și durabil. Îl poți folosi pentru a crea măsuțe de cafea, scaune și chiar paturi.
 • Folosește policarbonat pentru a îmbrăca pereții: îmbrăcarea pereților cu foi de policarbonat este o modalitate excelentă de a da un aspect modern casei. Poți alege dintr-o varietate de culori și modele pentru a crea un spațiu unic. Poți cere ajutorul unui designer sau te poți inspira din modele disponibile online.
 • Utilizează policarbonat pentru a crea intimitate: poți să creezi intimitate într-un spațiul al casei cu ajutorul foilor, sunt o opțiune excelentă care oferă și izolație fonică. Le poți folosi pentru a crea intimitate în interior sau în spații exterioare, precum terasa sau balconul.
 • Folosește policarbonat în amenajarea peisagistică: policarbonatul este un material excelent pentru amenajarea decorurilor exterioare, fiind rezistent la intemperii și ușor de curățat. Îl poți folosi pentru a crea ziduri de sprijin, ghivece și chiar bănci.

Plăci de policarbonat: idei pentru design în camera de zi sau living

Futuriste și moderne, plăcile din policarbonat reprezintă modalitatea perfectă de a transforma camera de zi într-un spațiu elegant. Realizate din plastic transparent, aceste plăci reflectă lumina și adaugă o notă contemporană oricărei încăperi. Iată câteva idei de utilizare a plăcilor din policarbonat în camera de zi:

 • Folosește plăci din policarbonat pe un perete opus ferestrei. Suprafața colorată a plăcilor  va reflecta interesant lumina naturală
 • Încorporează-le în rafturile de cărți sau pe mesele de cafea pentru un aspect unic
 • Aliniază-le în spatele canapelei
 • Folosește-le pentru a crea un afișaj interesant de artă murală
 • Atârnă-le de tavan ca element decorativ

Plăcile din policarbonat sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de stil în camera de zi. Cu suprafața lor reflectorizantă, ele pot contribui la iluminarea spațiului și îl pot face să se simtă futurist.

Așadar, dacă ești în căutarea unei modalități de a schimba aspectul locuinței tale, ia în considerare utilizarea plăcilor din policarbonat. Cu ajutorul unui designer de interior poți realiza o mulțime de idei spectaculoase, dar și practice în casa ta. Sau, dacă ești o persoană creativă, ai putea să încerci chiar tu să realizezi proiectul creativ. Plăcile de policarbonat sunt ușoare, se pot transporta fără efort și pot fi debitate imediat.

Creează proiectul tău creativ cu plăci din policarbonat de la Carboplak și nu uita să ne trimiți și nouă o imagine la final. Promitem să prezentăm proiectul tău pe blogul nostru!

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate