Tipuri de plăci din policarbonat pentru terase

Plăcile din policarbonat Carboplak blochează razele ultraviolete, astfel că terasa ta va fi spațiul ideal pentru relaxare. Sunt deosebit de rezistente la factorii climatici (zăpadă, vânt, grindină) și au o durată de viață foarte mare (10-20 de ani).

Află mai departe toate motivele pentru care ar trebui să alegi un acoperiș din policarbonat pentru terasa ta!

De ce să îți amenajezi o terasă cu plăcile din policarbonat

Cu toții visăm la un loc în care să ne putem bucura de liniște și lumina soarelui, iar o terasă din policarbonat este spațiul potrivit pentru a atinge acest obiectiv.

Iată motivele pentru care este recomandat să alegi plăci policarbonat pentru acoperirea terasei:

1.   Plăcile din policarbonat sunt rezistente la impact

Policarbonatul este similar plasticului, ceea ce îl face un material deosebit de rezistent la impact (grindină, vânt, zăpadă).

Spre deosebire de acoperișurile din sticlă, plăcile policarbonat rezistă chiar și la impactul crengilor copacilor.

2.   Plăcile din policarbonat sunt flexibile

Un alt avantaj al policarbonatului constă în flexibilitatea acestui material. El poate fi modelat în orice formă, în funcție de specificațiile proiectului de amenajare.

3.   Plăcile din policarbonat izolează fonic

Dacă vrei să te bucuri de liniște, o terasă acoperită cu policarbonat este alegerea potrivită, deoarece acest material blochează zgomotele din exterior.

4. Permit pătrunderea luminii naturale, dar blochează razele ultraviolete

Într-o terasă din policarbonat vei putea beneficia de lumină naturală, deoarece plăcile policarbonat sunt transparente. O altă calitate este capacitatea acestuia de a bloca razele UV, foarte agresive cu pielea.

5. Sunt rezistente la factorii climatici

Plăcile din policarbonat pentru terase sunt deosebit de rezistente la intemperii – zăpadă, grindină, vânt și ploaie, de aceea reprezintă o investiție durabilă. Un acoperiș din policarbonat poate rezista chiar și 20 de ani.

Avantajele plăcilor din policarbonat Carboplak

Carboplak este singurul producător român de policarbonat. Plăcile din policarbonat Carboplak sunt realizate în România, deținem propria linie de producție care asigură disponibilitatea permanentă a stocurilor.

Calitatea este un standard de la care nu abatem – deținem Certificarea Sistemului de Management al Calității conform SR EN ISO 9001: 2015.

Iată ce tipuri de plăci policarbonat Carboplak sunt disponibile:

  • Plăci policarbonat celulare, cu 2 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm, grosimi cuprinse între 4 și 10 mm, transparente sau în diferite culori.
  • Plăci policarbonat celulare, cu 3 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi de 16 și 20 mm, disponibile în culori și modele variate.
  • Plăci policarbonat celulare, cu 4 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi cuprinse între 4 și 10 mm. Sunt transparente sau pot fi fabricate în diferite culori – negru, bronz, albastru, roșu sau verde.
  • Plăci policarbonat celulare, cu 7 pereți, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi cuprinse intre 4 si 20 mm, transparente sau colorate.
  • Plăci policarbonat celular cu fibră de sticlă, cu dimensiuni standard de 2100 x 6000 mm și grosimi cuprinse între 4 și 10 mm.

Toate tipurile de plăci policarbonat au filtru de protecție împotriva razelor ultraviolete.

Dimensiunea acestora poate fi adaptată în funcție de cerințele clienților și de tipul proiectului.

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate