Beneficiile utilizării policarbonatului Carboplak

Beneficiile utilizării policarbonatului Carboplak

Știai că plăcile de policarbonat permit să treacă 90% din lumina naturală? Plăcile de policarbonat sunt acoperite de un strat protector, ceea ce înseamnă că vor proteja împotriva razelor UV tot ce adăpostesc. Află mai multe informații interesante despre plăcile de policarbonat, dar și de ce policarbonatul a devenit alegerea firească pentru o mulțime de proiecte de construcții.

Policarbonatul – o invenție pentru spațiul cosmic, populară acum și pe Pământ

Policarbonatul este un material creat de industria aerospațială. A fost conceput inițial pentru vizierele căștilor astronauților, iar proprietățile sale speciale l-au transformat, după aceea, în opțiunea de top pentru o mulțime de proiecte de construcții. Hermann Schnell a fost cel care a patentat policarbonatul în 1953, inițial sub numele de Melron, ulterior schimbat în Makloron.

Optează pentru policarbonat

Un proiect de construcții poate fi o provocare cu nenumărate necunoscute. Dar e posibil ca acest material super rezistent, durabil, ușor de montat să fie soluția de care ai nevoie. Dacă ți-ai propus să construiești o seră, o terasă, un acoperiș sau un perete despărțitor, ai putea să iei în considerare să montezi construcția chiar tu. Sunt o mulțime de proiecte pe care le poți realiza urmărind instrucțiuni simple pentru că plăcile de policarbonat:

 • Sunt foarte ușoare și pot fi transportate cu efort minim
 • Sunt foarte rezistente și durabile
 • Asigură protecție fonică și împotriva razele UV
 • Pot fi decupate, debitate, decorate

O construcție din plăci de policarbonat realizată chiar de tine te va ajuta să economisești bani în timp ce creezi un spațiu modern și funcțional.

Policarbonat produs în România

Policarbonatul se obține fie prin tunare prin injecție sau printr-un proces de extrudare. Singurul producător de policarbonat din România este Carboplak.  În gama Carboplak vei găsi plăci de policarbonat produse la cele mai înalte standarde de calitate, într-o gamă variantă de modele și culori:

 • policarbonat celular 2 pereți
 • policarbonat celular 3 pereți
 • policarbonat celular 7 pereți
 • policarbonat celular cu fibră de sticlă
 • accesorii de montaj pentru plăcile de policarbonat

Beneficiile utilizării plăcilor de policarbonat Carboplak

Atunci când alegi să construiești cu unul din cele mai rezistente și eficiente materiale existente în prezent, policarbonatul, vei obține rezultate de calitate și ușor de personalizat. Pe lângă faptul că plăcile Carboplak respectă toate standardele internaționale de calitate, atunci când construiești cu plăci de policarbonat Carboplak, beneficiezi și de:

 • modele diverse de policarbonat disponibile: găsești tipul de placă care se potrivește perfect proiectului tău. Tipul de proiect influențează tipul de placă necesară.
 • Paletă de culori diversă: construcția ta poate fi personalizată și armonizată cu restul construcțiilor exterioare sau amenajărilor interioare.
 • Stoc permanent: un punct important de luat în considerare, mai ales dacă ai în vedere extinderea construcției în viitor sau dacă pe parcursul proiectului vei avea nevoie de materiale în plus.
 • Echipa de profesioniști, cu experiență, disponibili oricând să-ți ofere consultanță: cu ajutorul sfaturilor utile oferite de echipa Carboplak, realizezi proiectul la cele mai mici costuri, cunoscând toate informațiile necesare de la primul pas.
 • Policarbonat pentru proiecte speciale: dacă proiectul tău este atipic și ai nevoie de un tip de placă de policarbonat diferită de cele din stoc, se poate realiza o comandă specială pentru proiectul tău.

La Carboplak vei găsi întotdeauna plăcile pe care le cauți și de care ai nevoie. Nu ezita să ceri sfatul echipei Carboplak pentru proiectul tău. Cu ajutorul profesioniștilor în plăci de policarbonat poți realiza construcția la costuri optime și fără efort.

Policarbonat pentru proiectul tău

Policarbonatul este un material extrem de ușor, ceea ce îl face ideal pentru a fi folosit în construcții unde greutatea este o problemă. Ușurința cu care se poate manipula policarbonatul face mai ușoară manipularea materialului, ceea ce este ideal pentru construcții complexe. În plus, este rezistent la foc și durabil.

Vrei să construiești un acoperiș de piscină, o terasă sau o seră industrială? Oricare este proiectul tău, la Carboplak vei găsi întotdeauna tipul de placă de policarbonat de care ai nevoie. Iar dacă nu există pe stoc, poți să fii sigur că o vom livra special pentru proiectul tău.

Află mai multe informații folosind formularul de pe pagina Contact sau la adresa de email: office@carboplak.ro Te ajutăm cu plăcere. Spor la construcții din policarbonat!

DISTRIBUIE:

Facebook
Telegram
WhatsApp

Articole recomandate